Eden_Banners-DriedFood1000.jpg
Eden 100% friske ingredinser, fordi frisk ER bedre

Frisk er mere naturlig.

Dyr lever naturligt på frisk mad. De nyder det og får alle de næringsstoffer, de har brug for fra de friske ingredienser, for at trives optimalt.

 

Frisk er sundere

Friske ingredienser indeholder et højt natureligt indhold af næringsstoffer og antioxidanter. Friske ingredienser har også generelt et meget lavere niveau af nedbrydningsprodukter end forarbejdet ingredienser.

Begge disse faktorer hjælper med at støtte din hund ellers kats sundhed og velvære, da de får en meget mere optagelig mad med friske ingredienser.

Frisk er mere fordøjelig

Frisk kød er i sig selv mere fordøjeligt (op til 98%) i forhold til afsmeltet og forarbejdet kødmel. Dette betyder, en bedre optagelighed af proteiner og næringsstoffer og mindre spild.

 

Frisk smager bedre og har højere accept hos dit kæledyr

Frisk mad og ingredienser er naturligvis mere velsmagende og attraktivt at spise for dine dyr. Både hunde og katte foretrækker smagen og vælger en naturlig kost, der understøtter deres sundhed og vækst.

Bedre sporbarhed og herkomst

Hos Eden Petfood kender vi den nøjagtige kilde til vores ferske kød og grønt, og vi har tætte relationer med vores leverandører i lokalområdet. Denne korte forsyningskæde sikrer, at ingredienserne leveres frisk hver dag og at vi kan producere og levere et højkvalitets hunde- og kattefoder til alle landets kæledyr.

​• Freshtrusion

Freshtrusion er en af verdens første tørfoderteknologi gør det muligt for os at lave Eden hunde- og kattefoder af 100% friske ingredienser.

Fordi frisk er bedst

Se hvordan vi laver vores mad
Eden Freshtrusion
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

KONTAKT

Tel: 42 45 38 38 - e-mail: salg@edenpetfooddanmark.dk
Åbningstider - Alle hverdage 9:00-17:00

©2020 Eden Petfood Danmark

0