AntiWorm+ 

Pure AntiWorm+ er et 100% naturligt kosttilskud

i form af en håndlavet godbids stick til behandling

af indvoldsorm hos hunde.

 

Du skal give din hund Pure AntiWorm+, når du mistænker, at hunden har indvoldsorm såsom bændelorm, piskeorm, hageorm eller spolorm.

Indeholder 7 stænger pr. 90g pose

Pure Meat AntiWorm+ kosttilskuds sticks til hunde med fordøjelsesproblemer

Pure AntiWorm+ er en kødfuld godbidstang, som indeholder en naturlig og potent vermifuge, som er et mix af antiparasitiske ingredienser, der er kendt for at dræbe og udrense orme fra tarmsystemet. Disse ingredienser omfatter blandt andet håndhøstet økologisk rød, brun og grøn tang fra Irland, mælketistel, ingefær, mælkebøtte, brændenælde, bukkehorn og oregano.

Herudover indeholder Pure AntiWorm+ mindst 70% irsk, græsopdrættet oksekød. Dette sikrer et fuldt fordøjeligt og sundt protein, som er sprængfyldt med smag og vigtige aminosyrer. Hele herligheden er omsluttet af en naturlige hinde af oksekollagen, der understøtter et stærkt skelet og en sund mobilitet hele hundens liv.

 

Pure AntiWorm+ indeholder 7 kosttilskuds sticks à 12,8 gram pakket i en 100% kompostérbar og bionedbrydelig pose med praktisk genluk.

 

Fodr din hund med Pure AntiWorm+ regelmæssigt for en optimal fordøjelse

Hvis du leder efter en super sund og funktionel tarmbehandling til optimering af din hunds tarmsystem og tarmflora, er det også sikkert at fodre med Pure AntiWorm+ hver dag. Det kunne for eksempel være efter en antibiotikakur, ved sart mave eller efter en periode med uregelmæssig afføring eller diarré.

Ved regelmæssig fodring med AntiWorm+ forsyner du din hund med vigtige, præbiotiske bakterier fra tang. Herudover virker de styrkende urter i kosttilskuds sticken understøttende på hundens tarm, blod, hud, pels og vitale organer. Pure AntiWorm+ indeholder kun naturlige ingredienser, der giver din hund en sund fordel. Vi bruger ikke, og har aldrig brugt, kunstige ingredienser af nogen art. Pure Antiworm+ kosttilskuds sticks er håndlavet på egen fabrik i Irland. Dette er din sikkerhed for et kvalitetsprodukt i topklasse!

Pure AntiWorm+ fodringsvejledning

Den daglige fodring med Pure AntiWorm+ afhænger af hundens vægt:

 

• Hunde under 10 kg. gives ½ - 1 AntiWorm+ stick dagligt.

• Hunde mellem 10 og 25 kg. gives 1-2 AntiWorm+ sticks dagligt.

• Hunde over 25 kg. gives 2-3 AntiWorm+ sticks dagligt.

 

Du skal fodre med den foreslåede daglige fodermængde 3 dage i træk. Vi anbefaler mindst én fodringscyklus med AntiWorm+ i 3 dage i træk pr. måned for at hjælpe med at holde hundens tarmsystem rent og fri for orme. Afhængigt af hvor slemt hunden er angrebet, kan det dog være nødvendigt med en længere fodringsperiode for at udrydde ormene i tarmen.

Ingredienser:

Irsk græsopdrættet kød fra okse 70% min. Irsk grøn, brun & rød organisk tang, mælketistel, ingefær, mælkebøtte, brændenælde, bukkehorn, oregano, Yucca, rosmarin, timian, fennikel, gurkemeje og sort peber i en oksekollagenhud til at bevare næringsværdien. Vi har kun udvalgt ingredienser, der giver en sund fordel for hunden i alle vores varianter, vi bruger ikke og har aldrig brugt kunstige ingredienser af nogen art, Moder Natur ved nemlig bedst. 

Analyse:

Råt protein 41,4%
Råolie / fedt 9,3%
Råfiber 33%
Ask 20,7%
Fugt (maks.) 15%
Energi Kcal / 100g 285

                                                      Pure Meat Kosttilskuds Sticks

 

Vores pure meat sticks er et kosttilskud lavet som en lækker velsmagende og aromatisk godbid.

Alle vores Pure Meat kosttilskuds varianter er fremstillet kun med de bedste råvarer fra det irske højland, vores friske kød kommer fra græsopdrættet irsk kødkvæg samt lam og har den højeste kvalitet du kan finde, alt kødet er nænsomt lufttørret for på den måde bibeholder vi alle de vigtige næringsstoffer uden at noget går til spilde.

 

Alle vores Pure Meat kosttilskuds sticks er fremstillet af lokalt  græsopdrættet irsk oksekød fra kødkvæg og irsk lam. Oksekød fra kødkvæg og lammekød har en af de højeste procentsatser for fordøjelighed på hele 92% i en hunds diæt. Vores organiske irske tang er håndhøstet fra de uberørte atlantiske farvande ved Connemara-kysten i det vestlige Irland. Tang er en imponerende kilde til vitaminer, mineraler og sporstoffer, som er vigtige for hundens generelle sundhed og trivsel. Vores botanikprodukter såsom urter og rødder er hentet fra forskellige dele i verden og er specielt udvalgt for deres mange og varierede sundhedsegenskaber.

Vi har set på de forskellige sundhedsmæssige problemer hos hunde og med hjælp fra eksperter og dyrelæger inden for deres område, har vi udviklet en række kosttilskud i form af godbidder med forbyggende ingredienser, der er kendt for at lindre div. lidelser, herunder fordøjelsesproblemer, hud og pels problemer, samt tandplak, gigt i led og ubehag og smerter hos hunden.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

KONTAKT

Tel: 42 45 38 38 - e-mail: salg@edenpetfooddanmark.dk
Åbningstider - Alle hverdage 9:00-17:00

©2020 Eden Petfood Danmark

0