DENTAL+

Pure Dental+ er et 100% naturligt kosttilskud i form af en håndlavet godbids stick til forebyggelse af tand- og tandkødsproblemer hos hunde.

 

Hver Pure Dental+ indeholder 7 kosttilskuds sticks à 12,8 gram pakket i en 100% kompostérbar og bionedbrydelig pose med praktisk genluk.

Den aktive ingrediens i Dental+ er Ascophyllun nodosum, en håndhøstet og organisk brun tang, som indeholder antiplake egenskaber, som angriber bakterien der forsager plak hos hunde, vi har også inkluderet carrageenmos, en tang, der styrker huden og pelsen hos hunde, og gør den mere glansfuld. 

Indeholder 7 stænger pr. 90g pose.

Fodr din hund med Pure Dental+ regelmæssigt for en optimal mundhygiejne

Pure Dental+ er en kødfuld kosttilskudsstang, der understøtter en god og sund mundhygiejne hos din hund. Pure Dental+ bygger på en formel af naturlige, virksomme ingredienser, der hjælper med at beskytte hundens tænder og tandkød imod plakfremkaldende bakterier.

Udover at højne mundhygiejnen hos din hund og forebygge plak har ingredienserne i Pure Dental+ også en positiv effekt på hundens tarmsystem, blod, hud og pels. Især præbiotika fra håndhøstet, irsk tang understøtter en sund tarmflora, som er alfa og omega for et velfungerende immunforsvar. Bukkehorn forsyner din hund med polysakkarider, der er kendt for at sænke mængden af kolesterol i blodet. Herudover indeholder Bukkehorn gode mængder folsyre, jern, selen, kopper, mangan, zink og magnesium.

Pure Dental+ er pakket med oksekød fra græsopdrættet kødkvæg

Sidst, men ikke mindst, består Pure Dental+ af mindst 70% irsk oksekød fra græsopdrættet kødkvæg. Dette sikrer et let fordøjeligt og sundt protein, som er sprængfyldt med smag og vigtige aminosyrer. Den smagfulde kosttilskuds stick er omsluttet af en naturlige hinde af oksekollagen, der understøtter et stærkt skelet og en sund mobilitet hele hundens liv.

 

Vi har kun brugt udvalgte ingredienser, der giver din hund en sund fordel. Vi bruger ikke og vil aldrig bruge kunstige ingredienser af nogen art, for Moder Natur ved bedst.

Pure Dental+ fodringsvejledning

Den daglige fodring med Pure Dental+ afhænger af hundens vægt:

 

• Hunde under 10 kg. gives ½ - 1 Dental+ stick dagligt.

• Hunde mellem 10 og 25 kg. gives 1-2 Dental+ sticks dagligt.

• Hunde over 25 kg. gives 2-3 Dental+ sticks dagligt.

Ingredienser.

Irsk græsopdrættet oksekød 71% min. Irsk grøn, brun og rød organisk tang, mælketistel, ingefær, mælkebøtte, brændenælde, bukkehorn, oregano, yucca, rosmarin, timian, fennikel, gurkemeje og sort peber nænsomt tærret i en oksekollagenhud for at bibeholde alle de vigtige næringsstoffer. Vi har kun udvalgt ingredienser, der giver en sund fordel for hunden, vi bruger ikke og vil ikke bruge kunstige ingredienser af nogen art, for Moder Natur nemlig ved bedst.

 

Analyse.

Råprotein 49,9%
Råolie / fedt 8,9%
Råfiber 3,4%
Ask 7,3%Fugt (maks.) 15%
Energi Kcal / 100g 449

                                                         Pure Meat Kosttilskuds Sticks

Vores pure meat sticks er et kosttilskud lavet som en lækker velsmagende og aromatisk godbid.

Alle vores Pure Meat kosttilskuds varianter er fremstillet kun med de bedste råvarer fra det irske højland, vores friske kød kommer fra græsopdrættet irsk kødkvæg samt lam og har den højeste kvalitet du kan finde, alt kødet er nænsomt lufttørret for på den måde bibeholder vi alle de vigtige næringsstoffer uden at noget går til spilde.

Alle vores Pure Meat kosttilskuds sticks er fremstillet af lokalt  græsopdrættet irsk oksekød fra kødkvæg og irsk lam. Oksekød fra kødkvæg og lammekød har en af de højeste procentsatser for fordøjelighed på hele 92% i en hunds diæt. Vores organiske irske tang er håndhøstet fra de uberørte atlantiske farvande ved Connemara-kysten i det vestlige Irland. Tang er en imponerende kilde til vitaminer, mineraler og sporstoffer, som er vigtige for hundens generelle sundhed og trivsel. Vores botanikprodukter såsom urter og rødder er hentet fra forskellige dele i verden og er specielt udvalgt for deres mange og varierede sundhedsegenskaber.

Vi har set på de forskellige sundhedsmæssige problemer hos hunde og med hjælp fra eksperter og dyrelæger inden for deres område, har vi udviklet en række kosttilskud i form af godbidder med forbyggende ingredienser, der er kendt for at lindre div. lidelser, herunder fordøjelsesproblemer, hud og pels problemer, samt tandplak, gigt i led og ubehag og smerter hos hunden.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

KONTAKT

Tel: 42 45 38 38 - e-mail: salg@edenpetfooddanmark.dk
Åbningstider - Alle hverdage 9:00-17:00

©2020 Eden Petfood Danmark

0