Hvorfor vælge eden

Ud over at se på kattens og hundens naturlige præference for at spise kød, kan vi også se på forfædrenes diet til både hunden og katten for at forstå det ideelle indtag. Den moderne hund, Tømmer Ulven og Tundra Ulven er klassificeret under den Grå Ulvs paraply som Canis Lupus, og de deler mere end 99,9% af den samme DNA, hvilket betyder, at Ulvens kost også er ideel til din hund. På samme måde kan en huskat spores tilbage til Miacoidea for 33-66 millioner år siden, med en nyere forfader, den afrikanske vildkat, der alle har lignende fordøjelsessystem som nutidens katte.

Så derfor ligger vi vægt på hos Eden at:

  • Udgangspunktet i alle varianter hos Eden Petfood bygger på hvad hunden og katten ville have spist i naturen. Da både hunden og katten hører under betegnelsen carnivor (kødædere) garanter vi friskheden, sorten og mængden af kød i hver variant, som hunde og katte er udviklet til at spise fra naturens side.

  • Eden er designet til at matche den naturlige diæt så tæt som muligt. De 15-20% frugt og grønt er en del af den naturlige diæt for alle katte og hunde, og spiller en vigtig rolle i mellem god sundhed, topkondition og hundens og kattens generelle sundhed.

  • Det friske kød, tørret kød og fedtindhold, vi bruger, produceres udelukkende fra dyr, der er anset for at være egnet til menneskelig konsum, og produceres i kategori 3-faciliteter. Alle frugter og grøntsager, der anvendes i Eden-fødevarer, er ligeledes godkendt til menneskeføde.

vi garanterer at:

Vi vil kun producere de allerbedste fødevarer, der er 100% naturlige.

Vi vil aldrig bruge korn og kornprodukter, animalske derivater, fyldstoffer, sødemidler eller aromastoffer i vores mad.

Vi vil altid åbent oplyse ALLE ingredienser - herunder mængden af de vigtigste ingredienser, som vores mad indeholder.

Vi bruger kun det højeste niveau af kvalitets ingredienser, kun dyrket/avlet/fanget i StoreBritanien (GB).

Vi bruger altid de angivne ingredienser, intet mere, og intet skjult.

Vi bruger nøjagtige beskrivelser og bruger aldrig vildledende oplysninger til at skjule sandheden om indholdet.

Vi vil aldrig oprette vildledende emballage med billeder af ingredienser, der ikke repræsenterer noget, der er inde i pakken eller bruge jargon for at skjule sandheden om vores mad.

100% friske ingredienser, fordi frisk ER bedre.

Friske ingredienser er mere naturlige.

 

Dyr lever naturligt på frisk mad. De nyder det og får alle de næringsstoffer, de har brug for, fra de friske ingredienser, for at trives optimalt.

 

Friske ingredienser er sundere.

 

Friske ingredienser indeholder et højt natureligt indhold af næringsstoffer og antioxidanter. Friske ingredienser har også generelt et meget lavere niveau af nedbrydningsprodukter end forarbejdet ingredienser.

Begge disse faktorer hjælper med at støtte kæledyrs sundhed og velvære, da de får en meget mere optagelig mad med friske ingredienser.

 

Friske ingredienser er mere fordøjelige.

 

Frisk kød er i sig selv mere fordøjeligt (op til 98%) i forhold til afsmeltet og forarbejdet kødmel. Dette betyder, en bedre optagelighed af proteiner og næringsstoffer og mindre spild.

 

Friske ingredienser smager bedre og har højere accept hos dit kæledyr.

 

Frisk mad og ingredienser er naturligvis mere velsmagende og attraktivt at spise for dine dyr. Kæledyr foretrækker smagen og vælger en naturlig kost, der understøtter deres sundhed og vækst.

 

Bedre sporbarhed og herkomst.

 

Eden Petfood kender den nøjagtige kilde til deres ferske kød og grønt, og vi har tætte relationer med vores leverandører i lokalområdet. Denne korte forsyningskæde sikrer, at ingredienserne leveres frisk hver dag og at vi kan producere og levere et overlegen hunde- og kattefoder til alle landets kæledyr.

 

Freshtrusion er en af verdens første tørfoderteknologi gør det muligt for os at lave Eden hunde- og kattefoder af 100% friske ingredienser.

Her kan du se en kort video om hvordan Eden hunde og katte mad er tilberedt:

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

KONTAKT

Tel: 42 45 38 38 - e-mail: salg@edenpetfooddanmark.dk
Åbningstider - Alle hverdage 9:00-17:00

©2020 Eden Petfood Danmark

0