JointAid+

Pure Meat JointAid + er en funktionel kosttilskuds stick til hunde, der lider af gigt eller nedsat mobilitet i form af dårlig ryg, hoftedysplasi eller lignende lidelser.

 

Glucosamin, MSM og chondroitinsulfat dæmper smerter og inflammation, samt bidrager til genopbygningen af ny ledbrusk.

Indeholder 7 stænger pr. 90g pose.

Pure Meat JointAid+ kosttilskuds sticks til hunde med nedsat mobilitet Pure

JointAid + er en kosttilskudsstang med 65% kød, som er formuleret til at hjælpe hunde, der lider af og er tilbøjelige til at få gigtrelaterede mobilitetsproblemer og inflammation på grund af ledbetændelse.

Hver Pure JointAid+ kosttilskuds stick på 12,8g indeholder følgende aktive hjælpestoffer, som bidrager til en sundere mobilitet:

 

• Glucosamin: 450 mg.

• MSM: 115 mg.

• Chondroitinsulfat: 225 mg.

• Grønlæbet musling: 115 mg.

• Gurkemeje: 275 mg.

 

Herudover bidrager hele 4 forskellige, økologiske tangsorter håndhøstet i irske farvande med vigtig kollagen, som er det protein, der indgår i genopbygningen og vedligeholdelsen af brusk, sener og knogler i hundens krop. I stedet for at pakke Pure JointAid+ kosttilskuds sticken ind i en tarm, som det er kutyme, har vi udviklet en hinde bestående af 100% okse-kollagen. Dette er kendetegnende for alle vores Pure Meat Sticks produkter, fordi netop kollagen virker styrkende på hundens skelet og knogler.

 

Pure JointAid+ er kosttilskud med masser af kød og sunde botaniske ingredienser

I samspil med de aktive ingredienser, som styrker hundens mobilitet har vi inkluderet en række styrkende botaniske ingredienser, som er kendt for deres antioxidante og antiinflammatoriske egenskaber. I Pure JointAid+ finder du blandt andet følgende anerkendte lægeurter, bukkehorn, rosmarin, yucca og mælketistel.

Vi bruger udelukkende frisk, irsk oksekød fra græsopdrættet kvæg til fremstilling af denne kosttilskuds stick. Det sikrer, at din hund får letoptagelige, rene proteiner fuld af sprudlende smag og aroma, præcis som den helst vil have det.

 

Sidst, men ikke mindst, er Pure håndlavet på vores egen fabrik i Irland, hvor vi nøje har udvalgt ovenstående ingredienser, der giver din hund en sund fordel. Vi har aldrig brugt og vil heller aldrig bruge kunstige ingredienser eller smagsstoffer af nogen art. Dette er din sikkerhed for et produkt af allerhøjeste kvalitet.

Pure Meat JointAid+ fodringsvedledning

Den daglige fodring med Pure JointAid+ afhænger af hundens vægt:

• Hunde under 10 kg. gives ½ - 1 JointAid+ stick dagligt.

• Hunde mellem 10 og 25 kg. gives 1-2 JointAid+ sticks dagligt.

• Hunde over 25 kg. gives 2-3 JointAid+ sticks dagligt.

Ingredienser.

Irsk græsopdrættet oksekød 65% min, irsk grøn, brun & rød organisk tang, glukosamin, MSM (methylsulfonylmethan), chondroitin, grønlippet musling, mælketistel, ingefær, mælkebøtte, brændenælde, bukkehorn, oregano, yucca, rosmarin, timian , fennikel, gurkemeje og sort peber i en oksekollagenhud. Vi har kun udvalgt ingredienser, der giver en sund fordel for hunden, vi bruger ikke og vil ikke bruge kunstige ingredienser eller smagstoffer af nogen art, Moder Natur ved bedst. Askeindholdet i dette produkt er en afspejling af vores naturlige tangkilde.

 

Analyse.

Råt protein 52,5%
Råolie / fedt 12,3%
Råfiber 1,9%
Ask 11,4%
Fugt (maks.) 15%
Energi Kcal / 100g 331

Pure Meat Kosttilskuds Sticks

Vores pure meat sticks er et kosttilskud lavet som en lækker velsmagende og aromatisk godbid.

Alle vores Pure Meat kosttilskuds varianter er fremstillet kun med de bedste råvarer fra det irske højland, vores friske kød kommer fra græsopdrættet irsk kødkvæg samt lam og har den højeste kvalitet du kan finde, alt kødet er nænsomt lufttørret for på den måde bibeholder vi alle de vigtige næringsstoffer uden at noget går til spilde.

Alle vores Pure Meat Kostilskuds sticks er fremstillet af lokalt  græsopdrættet irsk oksekød fra kødkvæg og irsk lam. Oksekød fra kødkvæg og lammekød har en af de højeste procentsatser for fordøjelighed på hele 92% i en hunds diæt. Vores organiske irske tang er håndhøstet fra de uberørte atlantiske farvande ved Connemara-kysten i det vestlige Irland. Tang er en imponerende kilde til vitaminer, mineraler og sporstoffer, som er vigtige for hundens generelle sundhed og trivsel. Vores botanikprodukter såsom urter og rødder er hentet fra forskellige dele i verden og er specielt udvalgt for deres mange og varierede sundhedsegenskaber.

Vi har set på de forskellige sundhedsmæssige problemer hos hunde og med hjælp fra eksperter og dyrelæger inden for deres område, har vi udviklet en række kosttilskud i form af godbidder med forbyggende ingredienser, der er kendt for at lindre div. lidelser, herunder fordøjelsesproblemer, hud og pels problemer, samt tandplak, gigt i led og ubehag og smerter hos hunden.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

KONTAKT

Tel: 42 45 38 38 - e-mail: salg@edenpetfooddanmark.dk
Åbningstider - Alle hverdage 9:00-17:00

©2020 Eden Petfood Danmark

0