Pure Original & Seaweed

Pure Meat Original Irish Beef & seaweed er en sund kosttilskuds stick med 70% oksekød fra irsk, græsopdrættet kvæg samt 2 håndhøstede, økologiske tangsorter.

 

Udover masser af letfordøjelige proteiner, er denne kosttilskudsstang pakket med naturligt kollagen, som styrker hundens knogler, mobilitet, hud og pels.

Indeholder 7 stænger pr. 90g pose

Pure Meat Original Irish Beef & Seaweeds kosttilskuds sticks til hunde​

Pure Meat Original Irish Beef & Seaweeds er en kosttilskudsstang pakket med 73% oksekød fra irsk græsopdræt samt 2 forskellige sorter af sundt, økologisk tang. Sammen med frisk oksekød spiller tang hovedrollen i denne sunde stang, som er udviklet til at forsyne din hund med naturligt kollagen for god mobilitet, sunde tænder, en elastisk hud og en sund pels.

Begge tangsorter, der indgår i denne Pure Meat kosttilskuds stick er håndhøstet i irske farvande. Det økologiske tang tørres nænsomt ved meget lave temperaturer, hvilket sikrer, at denne super food bevarer sine mange fantastiske egenskaber til gavn for din hund.

 

Tang er en af de fødevarer, der indeholder flest forskellige mineraler, og er blandt andet kendetegnet ved følgende:

 

• Tang indeholder op til 35% protein og er rig på mange forskellige aminosyrer, som er musklernes byggesten. (Hunden har 10 essentielle aminosyrer, som den ikke selv kan syntetisere, men SKAL have via kosten).

• Stort indhold af phytonutrienter såsom flavonoider, cartenoider og polysakkarider, der opretholder et sundt kognitivt og kardiovaskulært helbred.

• Indeholder store mængder Omega 3 og 6

• Indeholder ca. 10 gange mere jern, fosfor, kalcium og magnesium end planter dyrket på landjorden.

• Forsyner hunden med vigtige vitaminer som A, B (inklusiv folat), C og E.

 

Herudover bidrager tang med uopløselige, præbiotiske fibre til hundens tarmsystem. Disse fibre fodrer tarmens sunde bakterier, og derved opretholdes en sund tarmflora, som er grundlaget for et velfungerende immunforsvar.

Sammen med minimum 73% irsk oksekød fra græsopdrættet kvæg er hele herligheden indhyllet i en 100% naturlig hinde af oksekollagen, hvorefter det nænsomt tørres, så alle næringsstoffer bevares.

 

Pure Meat Original Irish Beef og Seaweeds er håndlavet uden nogen former for tilsætningsstoffer eller korn på vores egen fabrik i Irland. Stængerne er pakket i en 100% bionedbrydelig og kompostérbar pose med praktisk genluk.

Pure Meat Original Irish Beef & Seaweeds fodringsvedledning

Den daglige fodring med Pure original Irish Beef & Seaweeds afhænger af hundens vægt:

 

• Hunde under 10 kg. gives ½ - 1 Original Irish Beef & Seaweeds stick dagligt.

• Hunde mellem 10 og 25 kg. gives 1-2 Original Irish Beef & Seaweeds sticks dagligt.

• Hunde over 25 kg. gives 2-3 Original Irish Beef & Seaweeds sticks dagligt.

Ingredienser.

Frisk oksekød, irsk tang, oksekollagen. 
Vores kød er produceret af irsk, græsfodret oksekød 73% min, fra kød af hæejste kvalitet, med håndhøstede organiske tang og karragenanmos fra uberørte irske atlantiske farvande i det vestlige Irland som betegnes som superfood og indhyllet i en gavnlig kollagenhud. Vi har kun valgt ingredienser der giver en sund fordel til hunden, vi bruger ikke og vil ikke bruge kunstige ingredienser af nogen art, kun naturlige ingredienser fra naturens side.

 

Analyse.

Rå protein 58,1%
Råolie / fedt 12,6%
Råfiber 1,0%
Ask 6,7%Fugt (maks.) 15%
Energi Kcal / 100g 599

                                                         Pure Meat Kostilskuds Sticks

Vores pure meat sticks er et kosttilskud lavet som en lækker velsmagende og aromatisk godbid.

Alle vores Pure Meat kosttilskuds varianter er fremstillet kun med de bedste råvarer fra det irske højland, vores friske kød kommer fra græsopdrættet irsk kødkvæg samt lam og har den højeste kvalitet du kan finde, alt kødet er nænsomt lufttørret for på den måde bibeholder vi alle de vigtige næringsstoffer uden at noget går til spilde.

Alle vores Pure Meat kosttilskuds sticks er fremstillet af lokalt  græsopdrættet irsk oksekød fra kødkvæg og irsk lam. Oksekød fra kødkvæg og lammekød har en af de højeste procentsatser for fordøjelighed på hele 92% i en hunds diæt. Vores organiske irske tang er håndhøstet fra de uberørte atlantiske farvande ved Connemara-kysten i det vestlige Irland. Tang er en imponerende kilde til vitaminer, mineraler og sporstoffer, som er vigtige for hundens generelle sundhed og trivsel. Vores botanikprodukter såsom urter og rødder er hentet fra forskellige dele i verden og er specielt udvalgt for deres mange og varierede sundhedsegenskaber.

Vi har set på de forskellige sundhedsmæssige problemer hos hunde og med hjælp fra eksperter og dyrelæger inden for deres område, har vi udviklet en række kosttilskud i form af godbidder med forbyggende ingredienser, der er kendt for at lindre div. lidelser, herunder fordøjelsesproblemer, hud og pels problemer, samt tandplak, gigt i led og ubehag og smerter hos hunden.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

KONTAKT

Tel: 42 45 38 38 - e-mail: salg@edenpetfooddanmark.dk
Åbningstider - Alle hverdage 9:00-17:00

©2020 Eden Petfood Danmark

0