Pure Meat Kosttilskuds sticks

Pure Meat kosttilskuds sticks

 
Hunden er så meget mere end blot et ledsagerdyr. Den er et elsket familiemedlem, som beriger vores hverdag med umådeligt mange smil og stor glæde!
 
Vi er fuldt dedikeret til at hjælpe hunden med at få det bedste liv gennem en sund kost, og vi anser det som vores job at hjælpe dig med at give den bedste ernæringsmæssige behandling til din hund. Det er noget vi er meget stolte af og som vi tager meget alvorligt.
 
Alle vores ingredienser er udvalgt ud fra kriteriet om, at "hver enkelte ingrediens skal have en gavnlig funktion for hunden”. Derfor vil du aldrig finde korn- eller stivelsesfyldstoffer af nogen art i vores produkter, og vi bruger ikke og har aldrig brugt kunstige farver, smagsforstærkere, konserveringsmidler eller glycerin i vores Pure Meat kosttilskuds sticks.
Pure Meat Sticks er et kosttilskud lavet som en lækker, velsmagende og aromatisk godbid
 
Alle vores Pure Meat kosttilskudsvarianter er fremstillet med de bedste råvarer fra det irske højland. Vores friske kød kommer fra græsopdrættet, irsk kødkvæg og har den højeste kvalitet, du kan finde. Al kød er nænsomt lufttørret, for på den måde bibeholder vi alle de vigtige næringsstoffer uden at noget går til spilde.
Vores håndlavede kosttilskuds sticks er fremstillet af lokale råvarer
Alle vores Pure Meat kosttilskuds sticks er fremstillet af lokalt græsopdrættet irsk oksekød fra kødkvæg. Oksekød fra græsopdrættet kødkvæg har en af de højeste procentsatser for fordøjelighed på hele 92%, og så indeholder kødet langt mere Omega 3 end kød fra kvæg, som er opdrættet i stalde og på kraftfoder.
Vores økologiske, irske tang er håndhøstet fra de uberørte, atlantiske farvande ved Connemarakysten i det vestlige Irland. Tang er en imponerende kilde til vitaminer, mineraler, antioxidanter, proteiner, præbiotika og sporstoffer, som er vigtige for hundens generelle sundhed og trivsel.
Vores botaniske ingredienser i form af urter og rødder er hentet fra forskellige dele i verden og er nøje udvalgt for deres mange og varierede sundhedsegenskaber. I vores kosttilskuds sticks finder du anerkendte lægeurter som mælketistel, sosmarin, bukkehorn, gurkemeje og ingefær, der hver især bidrager med en sundhedsfremmende funktion, der kommer din hunds helbred til gode.
Vores kosttilskud gør en forskel
 
Vi har set på de forskellige sundhedsmæssige problemer hos hunde såsom nedsat mobilitet, dårlig pels og atopisk hud, nedsat mobilitet og ringe fordøjelse. Med hjælp fra eksperter og dyrlæger inden for hver deres område, har vi udviklet en række kosttilskud i form af godbidsstænger, som indeholder ingredienser, der er kendt for at lindre div. lidelser, herunder fordøjelsesproblemer, hud og pels problemer, samt tandplak, gigt i led samt ubehag og smerter hos hunden.
 
Samtlige af vores kosttilskuds stick er håndlavet med stor omhu på vores egen fabrik i Irland. Hver stick indeholder mindst 70-73% irsk, græsopdrættet oksekød samt en række anerkendte lægeurter og styrkende botaniske ingredienser. Som et særligt kendetegn for Pure Meat indkapsles hele herligheden i en tynd hind af 100% naturligt oksekollagen til gavn for hundens pels, knogler, tænder, negle og hud.
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

KONTAKT

Tel: 42 45 38 38 - e-mail: salg@edenpetfooddanmark.dk
Åbningstider - Alle hverdage 9:00-17:00

©2020 Eden Petfood Danmark

0