Handelsbetingelser

Bestilling.
www.edenpetfooddanmark.dk kan du kun bestille varer via vores website.
Alle priser er i danske kroner og inkl. moms og andre afgifter. Alle priser er dagspriser og opdateres jævnligt.

Betaling.

Vi tilbyder Offline Betaling, det vil sige at når du gennemføre en bestilling vil du modtage faktura pr. mail, når vi har modtaget pengene på vores konto, eller vi har modtaget kvittering for overførelsen afsender vi din bestilling.

Fragtpriser:
Fragt kr. 65,- op til 250 kr
Fragtfrit ved køb for over kr. 4500,- ex moms


Du har også mulighed for at hente varerne selv på vores adresse:
Vognmagervej 6A, 8800  Viborg.
Du får besked fra os lige så snart dine varer er klar til afhentning, samme dag eller dagen efter.

 


Levering
Normalt har vi en leveringstid på 1-3 arbejdsdage efter modtaget betaling.
Forsendelsen af varer sker med Danske Fragtmænd.

Levering hjem til en kunde ved køb igennem Eden dropshipping aftale sker med Danske Fragtmænd, dette kræver at pakken evt. kan stilles på kundens adresse hvis kunden ikke er hjemme. ( på kundens eget ansvar)

Bor din kunde i boligblok som er aflåst og du ikke har skrevet hvor pakken må stilles, kan vi evt. vælge at sende din kundes pakke med Post Danmark til nærmeste postbutik eller GLS.

Vi leverer kun indenfor Danmarks grænser i vores dropshippingaftale.

Fortrydelsesret

Da Eden Petfood Danmark kun sælger til erhverv, tilbyder vi ikke fortrydelsesret.

Vi erstatter dog en varer der evt. skulle være ødelagt under transport eller ubemærket beskadet på vores lager.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Hust at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Persondatapolitik
For at du kan indgå en online aftale Eden Petfood Danmark må du lade dig registrere med følgende virksomhedsoplysninger for at kunne få leveret varerne:

       Firmanavn

       Navn

       Adresse

       Telefonnummer

       E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Eden Petfood Danmark og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Den administrerende Direktør for Eden Petfood Danmark (Stefan Pedersen) har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på Eden Petfood Danmark er virksomhedens administrerende Direktør. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet  Eden Petfood Danmark videregives ikke til tredjemand –  og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Eden Petfood  Danmark du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Eden Petfood Danmark via e-mail Salg@edenpetfooddanmark.dk

 

Tilbud/Kampagner.

Vi tager forbehold for tastefejl ved nye tilbud på webshoppen og Nyhedsbrev.

Sker der en fejl, forholder vi os retten til at ændre tilbuddet. 

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til virksomhedens kundeansvarlig på e-mail: salg@edenpetfooddanmark.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Se mere om hvordan du klager til Forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk

Betalingsmetoder

Offline Betaling ( Faktura)

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

KONTAKT

Tel: 42 45 38 38 - e-mail: salg@edenpetfooddanmark.dk
Åbningstider - Alle hverdage 9:00-17:00

©2020 Eden Petfood Danmark

0