WOLF_03.jpg

Vores Historie

Eden Holistic Pet Foods er stolte af at være en familieejet virksomhed, som er etableret i det britiske landdistrikt i Staffordshire, af ægteparret Paul og Carol Conquest.

Oprindelsen af Eden begyndte efter en samtale med en lokal dyrlæge, der var fortaler for ulven og hundens naturlige kost "The Ancestral Diet". princippet var enkel, fodre dit kæledyr, hvad de historisk set ville have spist i naturen.

Selvom selektiv avl har betydet, at vores kæledyr ikke længere ligner deres ulve- og vilde katte forfædre, forbliver deres fordøjelsessystem stort set det samme.

Paul og Carol begyndte på at fremstille en mad af høj kvalitet til deres egne hunde (og katte), der var tilpasset denne filosofi, og fra det øjeblik blev Eden født og udviklede sig til det vi ser i dag som Eden Holistic Pet Foods.

Paul og Carol's lidenskab, har altid været omkring kvaliteten og indholdet af deres mad. Eden fremstilles i Storbritannien med britiske ingredienser som består af frisk kød fra forskellige kødproteinkilder såsom and, vildt og laks etc. og der bliver kun brugt rigtig kød og kun af den højeste kvalitet; vi bruger også en række frugt, grøntsager og urter som støtter hundens naturlige balance, og til sidst tilføjer vi organiske mineraler og vitaminer af allerbedste kvalitet.

Eden er formuleret uden korn, ris eller hvide kartofler da disse ikke er en del af hundens eller og kattens naturlige kost.

Maden dampes næsomt ved lave temperature, for at bevare alle de gode nærringsstoffer og den fine balance der er i vores sunde råvarer, så det endelige produkt er så tæt på den naturlige kost, som det kan være ("The ancestral diet")

Vi arbejder løbende med at forbedre og udvikle udvalget af vores produkter, som vi tilbyder, og vi er stolte over, at Eden Holistic Pet Foods hele tiden vokser sig større og stærker og bedre.

Eden Holistic Pet Foods, vi støtter dyresundhed gennem ernæring.

Og vi er stolte af, at kunne bringe vores drøm og filosofi videre til Danmark og de Danske kæledyr.

Paul & Carol Conquest
Ejere af Eden Holistic Pet Foods

Vores filosofi

Eden har en meget enkel filosofi, der perfekt sammenfattes i vores tagline, "Supporting Animal Health Through Nutrition ™."

De grundlæggende overbevisninger, der danner vores filosofi, kan findes mere detaljeret på vores ernæringsside, men i en nøddeskal vil vi altid love at:

  • Fremstille kun de allerbedste fødevarer, der er 100% naturlige
  • Aldrig bruge korn, gluten, animalske affaldsstoffer, fyldstoffer, sødestoffer eller aromaer i vores mad
  • Vi oplyser åbent om alle ingredienser - inklusive mængderne af de vigtigste ingredienser, som vores mad indeholder
  • Kun bruge den højeste kvalitet af råvarer og ingredienser, fra Storbritanien
  • Bruge de nævnte ingredienser, intet mere og intet skjult.
  • Brug nøjagtige beskrivelser, og aldrig bruge vildledende information til at skjule sandheden om indholdet
  • Aldrig bruge vildledende emballage med billeder af ingredienser, der ikke repræsenterer noget som foderet indeholder.
 
  •  Bruge forkerte formuleringer til at skjule sandheden om vores mad, hvad du ser på vores foder, er hvad du får.
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

KONTAKT

Tel: 42 45 38 38 - e-mail: salg@edenpetfooddanmark.dk
Åbningstider - Alle hverdage 9:00-17:00

©2020 Eden Petfood Danmark

0